Kunstwerk verkopen

Kunstwerk verkopen

Wij zijn geļnteresseerd in de aankoop van schilderijen, werken op papier en sculpturen van hoge kwaliteit uit de periode 1880-1960. Stromingen zoals de 'tachtigers' en de Klassiek Modernen hebben onze voorkeur. Als u overweegt een schilderij, werk op papier of sculptuur te verkopen,  vult u onderstaand formulier dan zo volledig mogelijk in. Er is tevens de mogelijkheid om een digitale foto mee te sturen. U kunt natuurlijk ook de informatie per post naar ons doen toekomen. Na ontvangst nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Alle aanbiedingen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Verplichte velden
Verzenden
Terug naar top
Erik Andriesse

Kunstenaars

Erik Andriesse

(1957 - 1993)

Het 'wonderkind' Erik Andriesse had reeds op vijftienjarige leeftijd zijn eerste tentoonstelling. De werken die hij op jonge leeftijd vervaardigde, zijn surrealistisch van aard en doen denken aan werken van kunstenaars als Melle, Carel Willink en Raoul Hynckes.

Gefascineerd door de verschillende stadia van bloei en verval van de natuur, komt hij in zijn latere werk tot een vrolijke relativering van de vergankelijkheid. Favourite thema's zijn zonnebloemen en amarylissen. Ook schedels van dieren en het leven in de zee inspireerden de op 36-jarige leeftijd overleden kunstenaar. Hij liet een indrukwekend oeuvre na.

:

6 werken van Erik Andriesse